Andrea Bocelli ponúkne v Bratislave aj víno z rodinnej vinice

08.07.2013 Bratislava

Bratislava 8. júla (TASR) - Jedinečný koncert svetového tenora Andrea Bocelliho ponúkne v Bratislave 20. decembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu nielen nezabudnuteľnú atmosféru a veľkú dávku emócií, ale aj darčeky. Spolu so vstupenkou môžu priaznivci jedného z najznámejších talianskych spevákov súčasnosti dostať aj fľašu originálneho vína z vinice toskánskej rodiny Bocelli, fotografiu s umelcovým podpisom a exkluzívne miesta hneď pred pódiom. Predaj vstupeniek na Vianočný koncert sa už začal, k dispozícii sú v sieti ticketportal.sk.

"Vstupenky sú vo viacerých cenových reláciách, touto širokou škálou sme chceli vyjsť v ústrety ľuďom s rôznymi finančnými možnosťami. Každý si môže vybrať. Koncert môže byť tiež vhodným vianočným darčekom," povedal Peter Ďuriš z agentúry Amadeus. Organizátori koncertu očakávajú, že výnimočný koncert si nenechá ujsť nielen domáce publikum, ale aj Bocelliho fanúšikovia z okolitých krajín, ktorí si budú chcieť spríjemniť predvianočný čas.

Najvyššia cenová relácia ponúka "platinový balíček", ktorý obsahuje najluxusnejšie miesta hneď pred pódiom, VIP vstup do haly, pred koncertom ochutnávku originálneho vína z vinice Bocelliho rodiny, umelcovu fotografiu s vlastnoručným podpisom a každý držiteľ takejto vstupenky dostane pri odchode z koncertu fľašu spomínaného vína.

Koncert bude mať dve časti


Koncert bude rozdelený na dve časti. V prvej zaznejú klasické operné árie a piesne, v druhej zaspieva vzácny hosť popové hity zo svojho nového albumu Passione a vianočné skladby. Hosťom koncertu bude mladá slovenská sopranistka Adriana Kučerová. Obaja sólisti sa stretnú na jednom javisku po prvý raz.

Andrea Bocelli, rodák z Toskánska, sa radí medzi najslávnejších talianskych spevákov všetkých čias. Za dvadsať rokov svojej kariéry predal 80 miliónov nosičov. Na svetových pódiách spieval spolu so slávnymi svetovými tenormi ako Lucianom Pavarottim, Plácidom Domingom a ženskými interpretkami ako Sarah Brightman, Jenifer Lopez, Christina Aguilera a Celine Dion. Práve posledná z nich povedala, že keby mal Boh hlas a mohol spievať, znel by ako spev Andrea Bocelliho.

Na začiatku tohto roku vydal Bocelli svoj nový a veľmi očakávaný 14. štúdiový album Passione, na ktorom sa nachádzajú niektoré z najkrajších ľúbostných piesní vôbec, vrátane niekoľkých duet s Jeniffer Lopez, Nelly Furtado a trubkárom Chrisom Bottim. TASR informovala PR manažérka koncertu Zuzana Golianová.
 
 
 
 

Vyberte región